Denne siden krever at du har Flash Player installert.
Denne kan du laste ned her

Publiseringsløsning?

Vi leverer komplette løsninger.
Ta kontakt!
Søkemotoroptimalisering

Webdesign

Webdesign er design av innhold for internett(World Wide Web). Termen henviser vanligvis til den brukergrensesnittsutviklingen ved hjelp av bilder, CSS og XHTML eller HTML.

69 % av alle husholdninger i Norge hadde i 2006 internett-tilgang hjemme. (www.ssb.no). I tillegg til dette har veldig mange tilgang til internett på jobb eller skole. Dette viser hvor viktig det er for ditt firma å ha en webside. Her kan du da vise frem dine produkter eller tjenester, og kunden kan enkelt kontakte deg elektronisk eller pr telefon. WWW

Vår erfaring innen webdesign ligger i XHTML og CSS, hvor vi har meget god erfaring. Vi er utdannet etter de nyeste standardene, og produserer websider som skal vises like bra i alle nettlesere og uavhengig av hva slags utstyr brukeren har.

Vi kan i tillegg levere løsninger med dynamisk innhold. Dynamisk innhold vil si at man kan vise info fra en database, eller at man kan få en løsning hvor man enkelt kan redigere og oppdatere innholdet på websiden sin selv, legge inn forum, webshop etc.


Web Produkter
Webdesign Portfolio