Denne siden krever at du har Flash Player installert.
Denne kan du laste ned her

Publiseringsløsning?

Vi leverer komplette løsninger.
Ta kontakt!
Søkemotoroptimalisering

Referanser

Her er noen referanser fra våre kunder. Til de kundene som vi har laget webside, så har vi linket logoen inn til websiden.

Ringerike Næringsforum v/Linda M. Nordgården, sekretariatsleder

Global Firm
"Målsettingen med RNFs nye nettside var at den skulle presentere Ringerike Næringsfoum på en informativ og god måte. I tillegg var det viktig at den var brukervennlig og lett å navigere seg frem i. Det er viktig for oss at hjemmesiden vår blir oppfattet som nyttig for både medlemmer, samarbeidspartnere, etablere og næringslivet for øvrig. IDEO Design var i hele prosessen løsningsorientert, rask og effektiv. Alle spørsmål og ønsker ble besvart grundig. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med IDEO Design, også etter at nettsiden vår ble lansert. De følger opp - uansett hvor i verden de befinner seg!"


Global Firm Inc v/Miriam Gjerde

Global Firm
"Er så langt meget fornøyd med både service og arbeid. For ikke å snakke om den utrolige tålmodigheten som er vist for å tilfredsstille kunden til det ytterste. De har så langt laget logo for meg og skal nå lage "banner" - ny webside og database. Kommer til å gi oppdateringer her etterhvert som arbeidet er ferdig. Veldig fornøyd og skal legge ut deres link på min nye nettside."


Unbra.no v/Siri Brekke

Unbra
"Veldig bra service, raske tilbakemeldinger, nydelig arbeid. Ingenting for vanskelig. Gir trygghet for oss kunder. ANBEFALES."


Renessanse Scandinavia v/Ann-Louis Gulbrandsen

Renessanse
"Ideo design har laget webside til min bedrift som tilbyr fitnesstrening og hudpleie til våre kunder. Gjennom hele prosessen har det vært god kommunikasjon og ideutveksling. Er meget fornøyd!"

Fri Form DA v/Trine Holst-Nielsen

Fri Form
"Ideo Design har på en glitrende måte materialisert våre visjoner. Hjemmesiden vår ble akkurat som vi tenkte oss - og enda litt til. Med kvalifiserte innspill fra Mari er siden blitt et nyttig verktøy. Tilbakemeldingene fra kundene er svært hyggelige. Logo og visittkort fikk også en forfriskende oppussing. Takk for rask og sikker bistand!" 

STI Agenturer v/Stig Hansen

     STI Agenturer
"Vi har tidligere benyttet andre leverandører av hjemmeside, med vekslende erfaring. IDEO Design har på en utmerket måte tilpasset vår hjemmeside etter våre spesifikasjoner og ønsker, og vi har opplevd en forståelse og en rådgivning underveis som har vært utmerket. Oppfølgingen i ettertid har vært meget tilfredsstillende, og et ankerpunkt i vårt videre samarbeid."

C-mer v/Claus Perlt

     C-mer
"Jeg kan på det kraftigste anbefale å bruke IDEO Design. Nå har jeg brukt dem flere gang bl.a. til egen portal - Norskårsrapportservice.no og den er ble veldig positivt mottatt. Så fra min side er det ikke siste gang jeg bruker IDEO Design."

Codstock Festivalen v/Børge Larsen

     Codstock
"Codstock har alltid brukt IDEO Design til design og vedlikehold av vår webside. IDEO Design leverer det de lover til avtalt tid og pris. Vi har mottatt mange positive tilbakemeldinger fra bluesvenner som bruker web siden vår for å holde seg oppdatert på festivalen. Vi er veldig fornøyd med det IDEO Design leverer. Prøv dem du også!"

Liv Laga v/Kjersti Bildøe Ryan

     Liv Laga
"DEO Design har vært den ideelle samarbeidspartner for vårt prosjekt. I oppbygingen av prosjektets hjemmeside har det vært en konstruktiv dialog om utforming og innhold. Både flott layout og god oppbygging gjør at vi er svært fornøyde."

Kulturkontoret i Vågan v/Karianne Steen

Vågan Kommune
Kulturkontoret i Vågan jobbet med IDEO Design et hektisk døgn i mars 2008. Vi rakk aldri å møtes! – men via epost og telefon fikk vi raskt en felles forståelse av hva vi skulle lage og hvordan det skulle se ut. Kjempeartig å jobbe så ”tett” innpå noen som er så kreative og fleksible! Vi blir garantert å bruke IDEO Design neste gang vi har et designbehov. 

Annes Hage v/Anne Hasselknippe

Annes Hage
Vi anbefaler IDEO Design på det varmeste og synes prosessen med våre nye hjemmesider gikk veldig greit. Takket være rask og god oppfølging hele veien kombinert med fornuftige innspill tilpasset våre behov ble arbeidet mye lettere for oss. Vi skiftet også webhost - takket være IDEO Design, og har allerede spart mye på dette.