Denne siden krever at du har Flash Player installert.
Denne kan du laste ned her

Publiseringsløsning?

Vi leverer komplette løsninger.
Ta kontakt!
Søkemotoroptimalisering

Web produkter

Noen av våre produkter/tjenester er:

Websider

En webside inneholder flere menyer som går til undersider med mer tekst og info. En webside kan inneholde alt fra 1 til flere hundre undersider. Det vanligste for små bedrifter er mellom 5 og 15 undersider. Trenger man en større løsning er vanligvis en publiseringsløsning det rette valget.

Les mer om webdeisgn

Publiseringsløsning / CMS

En publiseringsløsning er et verktøy som gir brukeren mulighet til å redigere innhold på sidene sine selv. En slik løsning inneholder gjerne nyhets- og artikkelredigering i tillegg til andre funksjoner som webshop, forum, intranett, medlemssider, søkemulighet, nyhetsbrev etc.

Vi bruker Joomla som vår publiseringsløsning. Den har ingen faste kostnader pr år.

Få tilbud på en skreddersydd webløsning

Webmaster

Trenger du en webmaster for å administrere, vedlikeholde og oppdatere din webside? Vi kan tilby meget gunstige avtaler på våre Design-pakker.

Få mer informasjon om Webmaster-pakken

Nyhetsbrev

Vi kan hjelpe til med løsninger for å sende nyhetsbrev via epost til tusenvis av mottakere.Du kan sende epost på en trygg, pålitelig og effektiv måte. Importer kontakter du har fra før, enten du har dem i fil eller et epost-program.

Grafiske maler i HTML gir deg frihet til å sende stilige utsendelser. Spar deg for arbeid med et påmeldingsskjema for mottakere på ditt nettsted, og automatisert avmelding via en autogenerert lenke i dine utsendelser.

Når en e-post er ferdig sendt kan du se statistikk over hvor mange som faktisk mottok e-posten, antall avmeldinger og returnerte e-poster.

Bestill Nyhetsbrev

Tekst for web

Ønsker du hjelp med å tilpasse din tekst for din webside. Når man skriver for web er det spesielle ting man må ta hensyn til, i forhold til et dokument eller for et blad. Vi samarbeider med profesjonelle tekstforfattere som kan hjelpe til med dette.

Få hjelp med tekst for web

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering er å benytte metoder som gjør slik at en nettside eller flere oppnår en bedre synlighet eller «ranking» på søkemotorens resultatsider.

Nettsider er ikke lette å finne ut av for en søkemotor. For at sider skal bli tilgjengelige må de kunne finnes av søkemotoren og de må ha en slik struktur at søkemotoren klarer å tolke dem.

Vi tilrettelegger websidene slik at de blir funnet av google, vet hjelp av de søkeordene du ønsker å bli assosiert med, og ved hjelp av et nettstedkart og andre filer som f.eks Google trenger for å "ranke" siden høyt på sin resultatside.

Søkemotoroptimaliser din side

Annonsering

Leter du etter gunstig annonsering på nett? Vi kan hjelpe deg med å sette opp en annonse-løsning tilpasset ditt behov.

Ta kontakt for tilbud på annonsering