Denne siden krever at du har Flash Player installert.
Denne kan du laste ned her

Publiseringsløsning?

Vi leverer komplette løsninger.
Ta kontakt!
Søkemotoroptimalisering

Grafiske produkterAnnonser for trykk

Vi lager annonser for trykk, alt fra annonser til avistrykk og ukeblader samt annonser du kanskje ønsker å trykke hos et trykkeri.

Brosjyrer

BrosjyreBrosjyrer kan vi designe i forskjellige format. Har du et produkt eller en idé du ønsker å presentere for dine kunder, eller kanskje bare en generell presentasjon av ditt firma, da er en brosjyre et godt alternativ for dette.

Produktark/Flye

Et produktark er noe man f.eks legger ved et produkt man sender til en kunde. Vi designer slike produktark slik at du får kundens oppmerksomhet og på den måten også gir kunden den informasjonen han eller hun trenger.

Logo Design

Trenger du en ny, spennende logo. Vi designer logoer av høy kvalitet. Disse leveres i flere format, både vektor og raster slik at du har mulighet for stortrykk av logo og bruk på web.

Visittkort

Trenger du et visittkort. Vi kan designe ditt helt særegne visittkort, etter dine egne ønsker. Ditt visittkort er som regel din kundes førsteinntrykk av deg, og bør inneholde all din kontaktinformasjon.

Produktemballasje / Etiketter

Vi designer etiketter og annen produktemballasje. Trenger du noe slikt til dine produkter, så ta kontakt for et tilbud fra oss.

Skilt og Plakater

Trenger du skilt med logo og/eller informasjon til din virksomhet. Vi designer skilt i alle størelser med det innholdet du måtte ønske. Vi designer også større plakater til happenings etc.