Denne siden krever at du har Flash Player installert.
Denne kan du laste ned her

Publiseringsløsning?

Vi leverer komplette løsninger.
Ta kontakt!
Søkemotoroptimalisering

Flash produkterFlash annonse

En flash annonse gir bevegelse og muligheter man ikke har med vanlige gif-annonser. En annonse på web kan være et meget effektivt virkemiddel, da kunden enkelt kan klikke seg rett inn på din webside.

Flash bildegalleri

Flash bildegalleri er en flott måte å presentere bildene sine på. Du vil får et galleri hvor man kan legge til flotte overganger og animasjoner på bildene, det kan vises tekst til hvert bilde og navigasjon som er enkel og brukervennlig. Våre portfolioer er eksempler på våre bildegallerier i flash.

Flash webside banner

En webside banner skaper mer stemning på websidene deres, man kan ha bilder relatert til tjenestene, stedet man holder til på, hva man jobber med osv animert i denne. Flash gir også fantastisk kvalitet på logo og bilder da flash er basert på vektor formatet.

Flash meny

En flash meny er i hovedsak en litt mer avansert meny enn ellers. Dette kan gi litt mer dynamikk til websidene og brukerne vil få en flott opplevelse av sidene deres. Vi designer disse menyene helt etter deres ønsker.

Komplett flash webside

Vi designer også komplette flash websider. Disse er som regel for de som ønsker mer dynamiske sider med litt "bevegelse" i websidene sine.
Det er et minus med dette, det er at de som ikke har flash player installert på sine maskiner ikke vil få sett sidene deres, og at flash sider blir vanskeligere å finne for søkemotorene. Dette er et problem som bare blir mindre og mindre da flere og flere får dette.

Flash video

Flash video er den standarden i dag som er mest utbredt innen video på web. Flash er plattformuavhengig og er installert på opp mot 98% av alle nettlesere. Videoer laget med flash er også ekstremt mye lettere å laste enn andre video formater på markedet i dag. Vi har høy kompetanse innen flash video og kan gi deg et produkt også vi vil være stolte av.

Klokken under her er en flash-klokke.

Denne siden krever at du har Flash Player installert.
Denne kan du laste ned her

Se vår flash-portfolio