Denne siden krever at du har Flash Player installert.
Denne kan du laste ned her

Publiseringsløsning?

Vi leverer komplette løsninger.
Ta kontakt!
Søkemotoroptimalisering

"Hva er egentlig en god webside?"

Her er noen utspill skrevet av eguiden.

"Troverdigheten til en bedrift blir fort forsvinnende liten om den er proppfull av grammatiske feil, håpløse setningsoppbygninger og så videre. Hvis du ikke vil anse deg selv som en kompetent skribent bør du la noen andre ta seg av innholdet på dine websider. Det vil definitivt ikke skade din troverdighet om innholdet har en pen og tiltalende innpakning -- og ikke minst er enkel og intuitiv å bruke og navigere. Designet er en svært viktig del av din webside."

"Og for all del, ikke overlat designet til "en kamerat som har peiling på data". Dette er i de fleste tilfeller dømt til å mislykkes. Utvikling av websider bør overlates til profesjonelle, og du bør ha som minstekrav at det er validert HTML 4.01 samt kompatible i Internet Explorer, Mozilla/Netscape og Opera. Helst bør du legge deg hakket over og kreve XHTML 1.0 Transitional eller høyere samt tabellløst design. Dette gjør ikke bare at sidene dine blir like i de fleste nettlesere, men du klargjør websiden din for fremtidige nettleser-versjoner også. "

IDEO Design AS designer og koder websider i XHTML 1.0 Transitional, tabelløst og som er kompatible i Internet Explorer, Firefox og Opera. I tillegg kan vi hjelpe deg med å få en tekst som ser profesjonell ut på din webside.