Denne siden krever at du har Flash Player installert.
Denne kan du laste ned her

Publiseringsløsning?

Vi leverer komplette løsninger.
Ta kontakt!
Søkemotoroptimalisering

Denne siden krever at du har Flash Player installert.
Denne kan du laste ned her

Webdesign

Webdesign er design av innhold for internett(World Wide Web). Termen henviser vanligvis til den brukergrensesnittsutviklingen ved hjelp av bilder, CSS og XHTML eller HTML.

I 2006 hadde 69 % av alle husholdninger i Norge internett-tilgang hjemme. (www.ssb.no). I 2012 hadde dett eøkt til 93%. Vi kan i dag dermed si at alle husstander i Norge har tilgang til Internett et sted. Dette viser hvor viktig det er for ditt firma å ha en webside. Her kan du da vise frem dine produkter eller tjenester, og kunden kan enkelt kontakte deg elektronisk eller pr telefon. WWW

Vår erfaring innen webdesign ligger i XHTML og CSS, hvor vi har meget god erfaring. Vi er utdannet etter de nyeste standardene, og produserer websider som skal vises like bra i alle nettlesere og uavhengig av hva slags utstyr brukeren har.

Vi kan i tillegg levere løsninger med dynamisk innhold. Dynamisk innhold vil si at man kan vise info fra en database, eller at man kan få en løsning hvor man enkelt kan redigere og oppdatere innholdet på websiden sin selv, legge inn forum, webshop etc.


Web Produkter
Webdesign Portfolio